english español català
Inici >> Avís legal

Avís legal

Tots els drets sobre els continguts d'aquesta web, inclòs text, imatges, gràfics i qualsevol altre material, són propietat de Lineta, S.A., excepte els que pertanyen als seus proveïdors i que han donat expressament la seva autorització.

Als usuaris d'aquesta web no els està permesa la seva modificació, reproducció o imitació, ni tampoc dels seus continguts.

LINETA, S.A. no es fa responsable de la utilització que l'usuari pugui fer de la informació i continguts, i per tant, no podrà respondre en cap cas ni pels danys directes ni indirectes derivats de la utilització de la informació i continguts de la pàgina web i de l'accés a altres pàgines web o continguts a tercers a través d'enllaços o connexions existents.

Les dades i informació recollits a través dels formularis, e-mail i altres medis que requereixen l'ompliment de les dades per part de l'usuari, seran tractats conforme a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

LINETA, S.A. informa que les dades recollides s'incorporaran als fitxers de la seva propietat.

En el moment d'enviar les dades s'entén que s'accepta expressament que LINETA, S.A. pugui enviar periòdicament informació publicitària i comercial per mantenir-lo informat dels seus productes, serveis, novetats, etc.

D'acord amb la normativa vigent sobre protecció de dades, l'usuari es reserva el dret per que en qualsevol moment comuniqui que no desitja rebre més informació o bé exercitar els drets d'accés, rectificant o cancel·lant les seves dades a la següent adreça:

LINETA, S.A. - Provença, 228 ? 08036 BARCELONA lineta@lineta.es

LINETA, S.A. es reserva la facultat en tot moment i sense necessitat d'avís previ, per a efectuar modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la seva web, així com a suspendre temporalment i sense necessitat d'avís previ l'accessibilitat a la pàgina web, per fer-ne modificacions, manteniment o millores.


Lineta S.A. / lineta@lineta.es / Avís legal