english español català
Inici >> Empresa

Ens agradaria presentar-nos...

... i agrair el seu interès per la nostra companyia.

Des de fa més de 40 anys som presents en el mercat treballant en el sector i en tecnologia de precisió, en productes com els següents:

Gats de cargol, accionaments lineals, motoreductors, caixes de reenviament, variadors de velocitat, motors pneumàtics, una gamma molt àmplia de transmissions en general, sistemes de manutenció i transport, així com accessoris.

Tots aquests anys d'experiència ens han proporcionat un ampli coneixement i una gran especialització que posem a disposició de tots els nostres clients.

A través dels nostres tècnics especialitzats podem oferir un servei eficaç i una gran varietat de productes, en molts casos personalitzats segons dibuixos i projectes dels nostres clients. Els nostres tècnics estan sempre a disposició dels clients de la nostra empresa.

Tenint en compte que disposem d'un important estoc de recanvis, així com d'un taller de reparacions, podem garantir un servei postvenda segur quan es requereixi.

Només cal, que cliqui a la icona del producte desitjat per obtenir informació i, si necessita el nostre catàleg, li enviarem immediatament.

Esperem les seves notícies per poder complaure'l .


Lineta S.A. / lineta@lineta.es / Avís legal